Costumele bespoke sunt realizate în întregime în atelierul propriu de către echipa noastră de experți meșteșugari. Nu este nimic mai exclusiv și satisfăcător decât creațiile care au fost aduse la viață în mod special pentru tine. Sub îndrumarea și sfaturile designer-ului, fiecare piesă va fi cu adevărat personală, concepută pe corpul și preferințele tale de la zero, prin nivelul superior de patternmaking.

Alege dintr-o gamă largă de țesaturi italiene de înaltă calitate provenite de la bine cunoscutele fabrici din Como, de la branduri renumite: CARNET Division of Ratti S.p.A, Emanuel Ungaro, Guabello, Tallia di Delfino si Lanificio F.lli Cerruti dal 1881. Putem crea fie un costum clasic sau o abordare mai creativă, cu detalii brodate și cusături realizate manual, oferind o piesă originală, unică pentru tine.

Fie că este în modul în care se imbraca, felul în care gândește sau modul în care se prezintă, fiecare client este unic.  Cu un croi impecabil și opțiuni nelimitate de țesături, costumele noastre reprezintă expresia absolută a luxului vestimentar.